Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan? Loop je vast in werk, relatie en/of gezin? Wil je graag bewustworden van de onderliggende blokkade, deze bewust maken en hierdoor andere beslissingen kunnen maken? Dan is dit zeker iets voor jou!

In 10 weken gaan we samen aan de slag met een vraagstuk. Het begint allemaal met de volgende vraag:

Wat is jouw verlangen? 

We zien elkaar in deze 10-12 weken in ieder geval 5 keer 1 tot 1,5 uur. Dat kan in mijn praktijk of online, daar waar jij je plezierig bij voelt.
Gedurende deze periode ondersteun ik je wekelijks met een bewustwordings-app die jou verder inzicht geeft en waar we over van gedachten kunnen wisselen. Je ontvangt verschillende oefeningen die je helpen. Je hebt de mogelijkheid om jouw vragen te stellen en 1x per week krijg je een bioresonantie-behandeling op afstand. Als klap op de vuurpijl ontvang je ook nog een persoonlijk uitgetestte steen om te faciliteren en ondersteunen in het proces. 
Aan het einde van deze periode heb je jouw keuzemogelijkheid terug, je hebt schitterende inzichten gekregen en rust en ruimte in jouw systeem. 

Klinkt dit goed? Boek dan nu jouw eerste afspraak! Ja, die wil ik!

 

Puntsgewijs overzicht:

  • 5x een afspraak
  • 10x een persoonlijke app
  • 10x bioresonantiebehandeling op afstand
  • oefeningen afgestemd op jou persoonlijk
  • persoonlijk uitgetestte steen
  • vraagbaak binnen handbereik

De prijs voor dit alles is slechts € 799,-

Productomschrijving Wenspakket:

Aan het einde van deze periode heb je jouw keuzemogelijkheid terug, je hebt schitterende inzichten gekregen en rust en ruimte in je hoofd/lichaam/emoties.

€ 799,00