Bioresonantie

Wat is bioresonantie:
Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen deze frequenties veranderen bijvoorbeeld door een ongeluk, langdurige stress of blootstelling aan veel straling van computer of telefoon. Dit heeft invloed op de frequentie of trilling van de cel. Hierdoor kunnen uiteenlopende klachten ontstaan.

De Healy zorgt ervoor dat de cellen weer in de juiste frequentie of trilling komen. Hierdoor wordt jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd. Het is een medisch goedgekeurd apparaat. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.  
Er zijn verschillende Facebookgroepen waarin ervaringen met andere klachten worden gedeeld. Als het namelijk niet over chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine gaat, mag er alleen over eigen ervaringen gesproken worden. 

Wil je ervaren wat de healy voor jou kan betekenen? Maak dan snel een kennismakingsafspraak. Deze kost slechts € 45,-.
Je kunt dan direct zelf ervaren wat de healy voor jou kan doen. 

De Healy is primair ontwikkeld om thuis te kunnen gebruiken en bioresonantie voor veel mensen toegankelijk te maken.
Om dit te doen heeft Healy gekozen voor netwerkmarketing. Dit houdt in dat je de Healy niet in de winkel kunt kopen maar bij iemand die jij zelf uitkiest dit de Healy heeft. De persoon waar je de Healy koopt ontvangt daar een provisie van en in ruil daarvoor ondersteunt hij/zij jou in het gebruik van de healy en beantwoord jouw vragen. Wil je hier meer informatie over dan wil ik je daar zeker over adviseren. Bel me op 0346-286817 of mail via onderstaande knop