Altijd stond ik voor iedereen klaar, de hele dag stond ik aan. Ondanks wat ‘waarschuwingen’ van mijn lijf waren de boodschappen voor de buurvrouw, de nieuwe scholen voor je kind, die opdracht van je werk altijd belangrijker. Tot die ene dag en ik me met oa hartkloppingen langdurig ziek moest melden en ik baalde als een stekker. Dit zou me nooit gebeuren en nu was ik voor de tweede keer in die valkuil van een burnout gestapt. Nu was ik er klaar mee, dit was de laatste keer! Het moest, ik wilde het anders

 

Nu sta ik vol energie en met heel veel plezier weer in het leven. Ik weet wat ik wil en heb geleerd om zó in mijn leven te staan dat ik ook de energie heb om dat te doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg. We gaan met de kinderen regelmatiger erop uit, genieten van elkaar en doen lekker gek. Ik heb gelijkwaardigere relaties met vriendinnen omdat ik niet meer het gevoel heb dat ik alleen maar hoef te geven maar ook mag ontvangen. Ik heb tijd voor mezelf, ga 1 of 2 keer per week sporten, wandelen met een vriendin en ik wissel behandelingen uit met collega’s. Ik vind het fijn om te ervaren dat ik hier nu echt van geniet.

 

Mijn consulten worden getypeerd door mijn ‘Cut-the-crap’ benadering. Dit betekent dat ik kijk en luister naar wat er op dit moment speelt maar voor jezelf nog niet duidelijk is en je vertel wat ik zie met een groot empathisch vermogen. Kortom: Ik windt er geen doekjes om. Dit in combinatie met de ‘Keep it simple sunshine’ grondhouding zorgen voor een zeer praktische benadering waar je meteen wat mee kunt!


Mijn visie:

Je hebt iemand nodig die je spiegelt zodat je zelf tot een nieuw inzicht komt. 

 

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat:

Ik het erg geniet van de woordgrapjes die we meestal met het gezin onder het eten maken: “

 

Ik in Nederland heel slecht de weg kan vinden? Ik verdwaal nog met een TomTom en ik rij overal heen via de afsluitdijk. Als ik naar Enschede rij moet ik mijn paspoort mee want geheid dat ik in Duitsland uitkom! Terwijl ik in Spanje woonde had ik hier totaal geen last van.

 

Ik een hekel heb aan het overmatig schermgebruik van mijn kinderen maar het soms ook echt heel fijn vindt dat ze erachter kunnen zodat ik rustig mijn client kan helpen, tijd voor mezelf heb of eten kan koken.


Ik standaard te weinig uren heb in een dag omdat ik teveel wil en bijna alles leuk vindt.

 

Ik het starten van dingen die ik moeilijk vind voor mij uitschuif omdat ik bang ben om het fout te doen. Hierdoor zit ik vaak tegen de deadline aan te werken.

 

Ik ben in 2022 gestart met kick boksen en eerst dacht ik dat het niets zou zijn maar het nu vind ik het heerlijk om de bokszak er goed van langs te geven.